EMOTIE ETEN DE BAAS

Heb jij de neiging om chocolade te grijpen, als je je verdrietig of alleen voelt? Een zak chips als je boos bent? Kun je niet stoppen met snaaien als je eenmaal in de fout bent gegaan? Weet dan dat je dit emotie-eten onder controle kunt krijgen. Honderden vrouwen is het al gelukt. Doe mee aan de workshop Emotie-eten de baas en ervaar waar je echt behoeft aan hebt als je je moe, verdrietig of boos voelt. Je leert hoe je om kunt gaan met deze gevoelens zonder te eten. Investering € 18,00 per persoon. Let op: meld je je aan met z’n tweeën, dan is de 2e persoon gratis!

Aanmelden kan via formulier of telefonisch: 06-20728219
Data:
Op dit moment zijn er geen workshops gepland.
Mocht je met een groepje vrienden of collega’s belangstelling hebben voor een workshop kun je contact opnemen.

MINDFUL ETEN

( 3 minuten genieten van één bonbon ) Herken je de haat – liefde verhouding met chocola en lekker eten? Kun je niet stoppen met eten als je eenmaal begonnen bent aan een stukje chocola? Moet je dooreten? Eet je vaak snel? Zonder te genieten? Omdat je ‘verboden’ voedsel eet? Doe dan mee met deze workshop Mindful eten. Ervaar hoe je 3 minuten kunt genieten van een bonbon. Voel je daarna voldaan en tevreden. Mindful betekent met aandacht kijken naar je eigen patronen en je gevoelens. Het is een stroming die ontstaan is vanuit het Boeddhisme. Mindfulness technieken worden op veel terreinen toegepast. Onder meer in het bedrijfsleven, onderwijs en in de gezondheidszorg (o.a. voor pijnbestrijding). Mindful eten betekent onder meer dat je bewust naar je eigen eetgewoonten en snoepgedrag kijkt. Welk deel van je lichaam heeft ‘honger’? Zijn het je ogen, die de verleidingen van gebak niet kunnen weerstaan? Heeft je neus honger, als je langs de warme bakker loopt? Heb je te weinig gegeten en knort je maag? Of hongert je hart naar aandacht en verwar je dit met honger naar chocola?

Aanmelden kan via formulier of telefonisch: 06-20728219
Data: op dit moment wordt deze niet gegeven.
Vind je het leuk om deze workshop te volgen of wil je deze workshop met een groep vriendinnen, collega’s o.i.d. volgen,vul dan het formulier in.
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: JP Santeeweg 32, 9312 PG  Nietap