bij gekomenIk ben Gré , ben geboren in 1962 en sinds 1985 diëtist.

Na het afronden van de opleiding Diëtetiek, ben ik werkzaam geweest in het UMCG. Eerst als voedingsassistent en daarna bij de administratie Voedingszorg. Mijn werkzaamheden waren o.a. de dieetgeschiktheden voor de patiënten. 

Sinds 2005 heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk  in Nietap gestart. Daar zijn in 2011 de locatie in Roden en in 2015 de locatie in Zuidhorn bijgekomen. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, is het verplicht aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen, zoals het behalen van punten door bijscholing. In de afgelopen jaren heb ik verschillende scholingen gedaan, zoals Post HBO Voeding en Diabetes en 5-daagse scholing Emotie-eten da baas. 

In de begeleiding van mensen staat voor mij de persoonlijke wensen, doelen en haalbare veranderingen centraal.  Het kan bijvoorbeeld zijn dat we bij overgewicht eerst bezig gaan met veranderingen in het voedingspatroon en niet met het gewicht (weegschaal). Als Emotie-eten de baas specialist© geef ik ook workshops en begeleid ik mensen individueel of in groepsverband. Om mensen uit de vicieuze cirkel van emotie eten en /of jojo-en te laten stappen, is voor mij een uitdaging. Doordat ieder mens anders is, is er geen begeleiding hetzelfde. Dit maakt mijn werk erg leuk en boeiend.