Mijn naam is Berber van Bussel. In juli 2019 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Groningen. Ik ben opgegroeid in Friesland, waar thuis altijd bewust met voeding werd omgegaan. Hierdoor is mijn interesse ontstaan om breder naar voeding te willen kijken en dat is de reden dat ik Voeding & Diëtetiek ben gaan studeren. Gedurende de studie ben ik er steeds meer achter gekomen wat voeding voor mensen kan betekenen, zowel voor een ziek als gezond lichaam. Tijdens mijn stageperiode in de ouderenzorg heb ik ervaren dat voeding in elke fase van het leven belangrijk is. 

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici waarvoor ik diverse bijscholingen volg om up-to-date te blijven en mijn kennis uit te breiden. Daarbij wil ik mij in de toekomst graag verder specialiseren.

In mijn begeleiding vind ik het belangrijk te werken in kleine haalbare stappen. Ik ben er van overtuigd dat er op deze manier niet sprake is van een tijdelijk dieet, maar een verandering in leefstijl. Zo hebben de veranderingen niet alleen invloed op korte termijn, maar op de rest van uw leven.